AITAS.LV
AITAS.LV

Aitu dienas 2015 (4788/1)


Publicēts: 10.07.2015

Kad: 2015.gada 1.augusts

Kur: Teķu kontrolizaudzēšanas/kontrolnobarošanas stacijā Rūjienas novada Jeru pagasta ‘’Klimpas’’.

Pasākuma izglītojošā daļa ietver:

  • Semināru par aktualitātēm aitkopībā ar vietējo speciālistu piedalīšanos;
  • Dzīvnieku izstādi un izsoli.

Pasākums tiks atklāts ar gājienu „Dzīvnieku parāde-karnevāls”, kur ikviens var piedalīties ar savu mīluli - aitiņu, teķīti vai citu dzīvnieciņu. Detalizētāku informāciju par noteikumiem un dalību Jums sniegs pasākuma organizētāji!

Uz „Aitu dienas 2015” droši ņemiet līdzi arī bērnus, jo tiem būs pieejams plašs klāsts aktivitāšu – batuts, šūpoles, izjāde ar zirdziņu, zīmēšanas konkurss un bērnu karnevāls, kurā būs iespēja atrādīt savas aitiņas un atraisīt iztēli tērpu piemeklēšanā.

„Aitu dienas 2015” ietvaros pasākuma apmeklētāji varēs baudīt sātīgas pusdienas, kas tiks gatavotas no jēra gaļas. Būs iespējams degustēt arī citus jēra gaļas izstrādājumus.

Ikviens, kas sevī jūt pārdevēja garu, ir laipni aicināts pieteikties tirdziņam. Tirdzniecības vietas maksa – dāvana loterijai! Savukārt, ja vēlies kaut ko nopirkt savam ganāmpulkam vai sev, tad „Aitu dienas 2015” ir īstā vieta, kur sameklēt kāroto un nodibināt ciešus sakarus ar pārdevējiem.

Apmeklētājiem būs iespējams iegādāties loterijas biļetes. Savukārt saimniecības ir laipni aicinātas savus izstrādājumus un produktus piedāvāt kā loterijas balvas. Nenonieciniet reklāmas spēku!

Aktīvajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja visas dienas garumā izvērtēt savas spējas vilnas maisa mešanā un piedalīties aktīvās stafetēs un atrakcijās, kurās tiks izmantota vilnas dzija, kā arī izrādīt savas iemaņas svara noteikšanā piedaloties konkursā – UZMINI SVARU!

Laipni aicināti VISI interesenti! Garlaicīgi nebūs! Aitu dienas - tā ir iespēja redzēt un dzirdēt, iespēja tirgoties un iepirkties, iespēja mācīties un atpūsties, iespēja lieliem un maziem!

Informācija par iepriekšējo 6 gadu pasākumiem – www.latvijasaita.lv.

Pieteikšanās pasākumiem, tirdzniecībai, jautājumiem un neskaidrību noskaidrošanai pa tālr: 25668843 vai uz e-pastu laaab@inbox.lv

 

Komentāri

  1. Compeuro 9.11.2015 :

    Mazliet nokavēju






Atļauts izmantot: <b><i><br>Add a new comment:


info at aitas lv